Da ma zoeë

damazoee-2014

De Curverkes

curverkes-2014

00 - Het Feestteam!

De Snollebollekes hebben wegens ziekte hun optreden voor vanavond geannuleerd. Zij worden vervangen door het Feest Team.

[ onze excuses voor dit ongemak ]

hetfeestteam-2014

Domm & Dool

dommendool-2014

 

Marc Emonts (Domm) und Roger Voncken (Dööl) sind Mitglied der Karnevalsgesellschaft ULK zu Kelmis. Die ersten Jahren traten D&D hauptsächlich nur auf heimischen Bühnen auf.

 
 
Marc Emonts (Domm) en Roger Voncken (Dööl) zijn leden van Karnevalsgesellschaft ULK Kelmis. De eerste jaren zyn D & D hoofdzakelijk op het eigen podium opgetreden 

Lees meer: Domm & Dool

Juulke XL

juulke-2014

 

Van showbeest tot prins carnaval; van prins carnaval tot Juulke

Op 19 maart 1984 wordt de derde zoon van Frans Schuermans en Gina Beckers geboren. De jongen mag Kristof heten, genoemd naar de vader van Gina, Christiaan. Kristof heeft nog 2 oudere broers: Pascal en Freddy. Samen vormen ze een hechte carnavalsfamilie. Mama Gina was en is nog steeds lid van KV De Pechvogels uit Rekem. Kristof's peter, Gielke Beckers, mocht al 2x prins carnaval zijn. Ondertussen werd hij nog een derde keer prins en is hij de eerste echte Keizer van België. Broer Freddy werd prins in het seizoen 2009-2010. Pascal was al eens jeugdprins van Rekem.

 

Lees meer: Juulke XL

Kartoesj

kartoesj-2014

 

https://www.youtube.com/watch?v=DgeaqfSGqPY

De 11de van de 11de

Guus Kitzen Geen categorie

Hoewel Kartoesj het hele door optredens verzorgt, gaat de echte drukke, gezellige tijd vanaf de 11de van de 11de beginnen. Rondom deze dag is Kartoesj te zien en te horen in As (België, 10 nov., 21.30) en in Maastricht (Vrijthof, 11 nov.,16.15). Hieronder enige uitleg over deze feestelijke dag. Carnaval in november is als asperges in september! Zo oordelen cynici …

Frans Theuniz

frans-theunisz-2014

 

 

Frans is geboren in 1946 en groeide op in de Maastrichtse wijk Limmel. Op acht-jarige leeftijd verdeelde hij zijn tijd tussen voetballen en trommelen bij de drumband van harmonie De Gele Rijders. "Eigenlijk wilde ik beroepsvoetballer worden. Ik bracht het tot het tweede elftal van MVV, maar koos 21 jaar oud voor de muziek."

 

Lees meer: Frans Theuniz

De Snollebollekes

snollebollekes-2014

 


In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en…..
Snollebollekes werd geboren  onder de rook van Oirschot.
Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing”  van Brabant.

Lees meer: De Snollebollekes

01 - Awd op Now

Flyer awd op now2